Längesen

Händer inte så mycket i mitt liv, men jag mår jättebra och har nu under hösten och våren jobbat på dagis.

Har haft ett vikariat på 2,5 månad på ett föräldrakooperativ som heter Vallen och som är ett jättemysigt dagis med världens underbaraste barn. Tyvärr måste jag lämna detta dagis den 31mars, men som tur är har jag vidare jobb på ett precis lika bra dagis efter det.

Tro det eller ej, men nu är det vår i Småland. Krokusarna börjar visa dig och idag har jag och Jon tagit en timmes promenad runt Växjösjön i strålande sol och 9 grader varmt. =) Man bara myser.

Gårdagskvällen var mysig och vi var hemma med en flaska rött och god middag. Pratade med Frida i Sundsvall och kom med förslaget att hela "tjejgänget" hemma i Sundsvall skulle gå på Ladies Night med Martin Stenmark och Cevin Costner i Stockholm i September =)... Vore mysigt att träffa alla över en helg... Vi tog iaf beslut om att hinna med en utekväll i Sundsvall när jag kommer hem över påsk. Ska bli mysigt att komma hem och sen är det inte länge kvar innan Systeryster kommer hem från Australien.

Ikväll är det Melodifestiivalen som eventuellt kommer att spenderas på Sivans (Studentstället)... Ska ringa och kolla upp om det finna möjlighet att komma in utan studentleg.

Nu en dusch, sedan pastasallad med feta och olivröra... Sen Soffan med min bok "Den inre kretsen" (Mari Ljungstedt) Bra så långt!

Sara, Jag ska försöka få till en bild i ddet mörka håret =)..

trevlig lördagkväll
Sofie