Utgång i Lördags...

Utgång i Lördags...


Mösspåtagning... =) INte lika fint väder som vi hade det ... men full ändå =) haha

Mösspåtagning... =) INte lika fint väder som vi hade det ... men full ändå =) haha


Syster på Bal.. =)

Syster på Bal.. =)


Hemma i Sundsvall

Så va man hemma för att vila upp sig lite innan den tuffa sommaren =)...

Jenny va på bal i fredags och hon va sååå fin. Jag va ut en sväng i lördags tillsammans med Lisa, Hanna, Elin m.fl. Vi hade riktigt kul, jag iaf, som drack sprit och inte vin, funkar mycket bättre och jag somnade inte vid 11 som annars brukar hända.

Idag var jag bara hemma och firade morsdag lite och lagade laxburgare med sweetchili sås... Ska åka och hälsa på Cattis någon dag tänkte jag, men hon jobbade mån-onsdag så vi får se när det blir. Kanske slutet av veckan. Om en vecka åker jag och Lisa till Västanå för att rida =), ska bli sååå kul. Skulle få låna kläder av Jennys kompis. (Eftersom jag sagt att jag är en van ryttare krävs det kanske ett par ridbyxor =))

Företaget flyter på bättre än vad vi trott och vi måste kasnke beställa mer overaller än väntat. =) haha... kul.

Nu är det inte länge kvar innan Oslo skall få finfrämmande, vi anländer den 12 eller 13 antagligen, om allt är ordnat här i Sverige då. =) ska bli kul... hoppas på dåligt väder juli så man kan jobba massor och sedan kanske ha någon vecka ledigt med sol... 

Nu ska jag lägga ut lite bilder. Det blir från telefonen. Insåg att jag hade glömt sladden till min kamera  i Växjö. Ska kolla om snälla snälla Annika som kollar våra blommor har möjlighet att skicka hit den... hur ska det annars gå i sommar..???

Pusspuss
Sofie


Oj glömde visst hela inlägget. =)

Klumpig!

Jag skrev iaf att vår hemsida var färdig, dock några små förändringar kvar. OM ni hittar några fel så säg gärna till.

Annars flyter allt på som vanligt. Lite packning imrogon eftersom jag lämnar Växjö för sommaren. =) ska bli skön. Först Jennys student och sedan Oslo och se Jossan mage =) konstigt, men sååå kul.

PUsspuss

Oj, glömde att skriva adressen

www.studentoveraller.se



Hej hej

Bion igår var bra. Väldans spännande och man ryckte till några gånger =) Efter bion tog vi en promenad hem. lite kyligt men uppehåll iaf. Idag är det värre, det regnar oavbrutet, men förhoppningar finns om bättre väder ikväll. Blir nog lite fest ikväll.

Har jobbat lite nu på morgonen och sitter just nu och kollar på genomgång av Eurovisions låtarna till ikväll.... Trodde inte jag skulle hålla på Carola, men hon är nog allt ganska  bra ändå.

Nu måste jag nog gå och laga mat. lite hungrig. Blir nog tortillas med bönor , salsa, ost och avocado torrstekt..  Åhhh va sugen jag blev.

pusspuss hoppas alla har en bra lördag.

kram



Tråkigt väder

Och vi har suttit och jobbat hela dan...

Det börjar så smått bli klart med allt när det gäller företaget. Men lite strul med vissa pappersgrejer när det gäller banken. Men det skall snart lösa sig hoppas vi så att vi kan göra en beställning fråb Vietnamn snart.

Idag blev jag väckt med frukost på sängen =), JOn är sååå söt. Och dessutom skulle han bjuda mig på bio ikväll. Da Vinci koden, ska bli kul. Synd att man inte läst boken bara, men men...

I helgen verkar det som att det blir en del arbete men annars ganska lugnt.

PÅ onsdag åker jag hem till Sundsvall för att se syster gå på bal =) ska bli kul. Har också bokat in Islandshästridning med Lisa den 5e vid Västanåfallen. Det ska bli himla skoj.

Ska snart ta bussen till stan och lämna tillbaka en tröja som gått sönder och springa in på banken och fixa lite papper. Sedan Bio... bäst jag gör mig iordning.


PUss


Haha.. underbart!

Haha.. underbart!


Sofie ute och leker .. =)

Sofie ute och leker .. =)


Helgen med mamma och pappa

Blev mysig. Har käkat god mat, varit på öland och kollat på Time out... =) Jag har´varit helt slut i kroppen hela veckan. Puhhh... Idag också.
Håller precis på att göra mig iordning för middag ikväll hos en i klassen.

skriver mer någon annan dag...
Pusspuss


Bra start på dagen!

Väcktes av frukost på sängen, och en massa paket... min underbara älskling hade verkligen lyckats med presenterna...=)

Sedan blev det den dagliga promenaden runt sjön och en sväng på Willys för att handla lite tårt gejer. Tänkte Bjuda vännerna på prinsesstårta. Två skall bakas, så det är väl kanske bäst att man sätter igång...

Jon har redan börjat baka bröd.

Väldans vad aktiva vi är nu för tiden, igår var det storstädning av hela lägenheten... sååå skönt.

Vädret kunde inte varit bättre....lika varmt som vanligt, börjar bli lite bortskämd!

Puss

det blev en lyckad kväll

Kom hem vid 2 tiden och somnade som en stock. Kvällen blev mycket lyckad och alla va nöjda och glada när dom lämnade stället.

Idag fick jag frukost på sängen för jag orkade inte stå upp, min fötter värkte av allt jobb i de osköna sandalerna. Men Nu är jag upp och ska nog ta en tupplur ute på "gräsmattan" 5 kvm... =)

Imorgon kommer mamma och pappa =), ska bli kul, hoppas vädret håller i sig

puss

Kokande hett

Så himla skönt att sommarn har kommit... Älskar det, hoppas nu bara inte att det blir regn resten. Iof ska jag jobba, men det är ju alltid skönt med sena sommarkväll..

Hoppas att Vi hittar jobb i Oslo nu i sommar. Vore så skönt att ha lite pengar att röra sig emd till hösten.

Har legat ute lite på förmiddagen och solat och nu ska jag snart  åka iväg för att fixa lite festligheter med skolan.

Allt börjar närma sig slutet och beställning när det gäller vårat företag. Skönt, klart med revisor och på onsdag kan vi nog ha ett färdigregat bolag . Jag är VD =) haha


Hoppas alla har en bra dag.
Puss

Njuter av solen

Har suttit ute nu på eftermiddagen efter en sväng på stan. Gick in och fick stanna efter vägen för att inte bli svettiga =), sjukt varmt. runt 25 grader i skuggan... Man mår så bra av ljuset och värmen.

Igår var vi på SEB på möte... så nu är allt klart med företaget. Startar ett aktiebolag till veckan. Spännande och mycket jobb... Men det ska bli så kul.

Väntar på att Jon ska komma hem från stan, jag åkte hem före honom. Han skulle ut och shoppa present till mig =) (nyfiken)

Igår grillade vi här hos oss. Vegetariska grillspett med lök, rödlök, squash, tomater, champinjoner och paprika. Hemma gjord potatissallad till det med vinegrett och honung. Ruccolasallad med feta och coctailtomater och feta. Blev så sugen när jag skrev att jag tror jag måste ha det ikväll också.

Ska gå på willys och shoppa när Jon kommer hem.

Nu måste jag nog sola lite till...
Kram