Helt slut

Efter dagen som gått, för första gången har jag och Jon suttit med företaget hela dan och jobbat... =) Man är ju helt utmattad även om det är jätteroligt.. Man går på lite nitar här och var men det är bara att ta sig runt...

Idag har det ösregnat ut och det är inte alls roligt väder. Jons mamma kommer med tåget ikväll efter att ha varit i Göteborg och jobbat. Jon är och handlar och jag ska snart iväg på fotbolls turnering med styrelsen. Vi hade vollyboll i fredags och innebandy förra lördagen, vi förlorade alla utom en match, och den var på WO... =) kul.  Hoppas vi är bättre på fotboll...

Har precis lassat i mig 3 stora portioner med pasta/taco-gratäng så jag tror jag måste lägga mig på soffan och läsa ut min bok som jag började på när jag flyttade hit i Höstas =)... (tack för tipset pappa, högläsaren. Den var bra när jag väl tog mig tid. )

Ha det bra alla

kram kram
Sofie

Soligt!

Ville bara säga att solen gör mig så glad!!!!


Fest

Hej hej!

Helgen började med lite fest här hemma.... ganska lugnt och städat och de sista drog nog vid 2.30 ungefär! trevligt!

Jag sov mest hela lördagen, Jon var duktig och städade hela lägenheten =), men jag har fått äta upp det resten av helgen kan jag väl lugnt säga.  I lördags var det play and party på Sivans, pubben här på campus. Trevligt med lite karaoke och lite andra spel. Jon gick ut en sväng på kvällen men jag låg hemma och kollade på melodifestivalen... som inte slutade lyckligt =(

Igår var det strålande väder här så jag tog mig en långpromenad med musik i öronen, sedan skottade jag hela uteplatsen 2,5*7 m med en skärbräda... jag var ganska slut när jag var färdig men det var det värt. Under snön hittade jag helt grönt gräs som om det hade varit vår i en månad redan...

Idag har det varit jobba som gäller... suttit lite och filat på våran lilla affärsidé och ring lite samtal...
Det blev ett litet break med pannkakor och sylt och grädde och snart ska jag på skolan på styrelsemöte..

Ikväll är det Kronprinsessan på TV... sista avsnittet! Dessutom så är det prisonbreak på Amerikansk TV idag, andra säsongen så det går snart att tanka ner den här i sverige verkar det som!! Längar!!

Ha det


Älsklingen lite trött efter det hårda pluggandet i biblan...

Älsklingen lite trött efter det hårda pluggandet i biblan...


IKEA!!

Tjo
Idag har det varit småland för hela slanten, och IKEA... som verkar vara den största delen av småland med INgvars lilla imperium av ikearelaterade företag där borta i Älmhult. Resten av småland är mest bara skog, skog och skog och inte speciellt uppmuntrande.

Men vi har klarat av Älmhult, Markaryd och Alvesta. Kom på när vi var på väg till Markaryd att vi faktiskt skulle kunna hälsa på farmor och farfar, men dom skulle åka och spela priffe… så det gick inte. Jag och Jon insåg nog också att det vore dumt att ta hyrbilen längre än vi skulle… så det får bli en annan helg.

 

Har varit på en ”starta eget” utbildning i eftermiddag, lite kreativitet och brainstorming… faktiskt inte så bra som jag trodde att det skulle va, men helt ok.

 

Ikväll var det tänkt att vi skulle fixa det sista här i lägenheten, men det verkar som att maten prioriterades och hyllorna fick vänta… Så nu är vi så mätta så vi blev trötta och ska sova. Men vem kan motstå falafel. Imorgon blir det sovmorgon efter två tidiga mornar. Sedan städning och fest!

 

Har lagt ut lite bilder på min sambo också… så sidan inte blir så mycket JAG och LÄGENHETEN…

 

Nu blir det som sagt sängen …

 

Hopp hopp

 


Jenny fick leka fotograf när hon var här och hälsa på i höstas...

Jenny fick leka fotograf när hon var här och hälsa på i höstas...


sängen... resten av sovrummet är inte riktigt klart... =)

sängen... resten av sovrummet är inte riktigt klart... =)


köket!!

köket!!


Hallen! Inte riktigt klar... saknas lite blommor i vasen och en rund matta... =)

Hallen! Inte riktigt klar... saknas lite blommor i vasen och en rund matta... =)


mer vardagsrum

mer vardagsrum


det nya vardagsrummet

det nya vardagsrummet


Hej!

Mitt andra inlägg.. spännande =)

Idag har vi faktiskt fått tummarna ur och varit och jobbat lite på det nya kontoret. Drivhuset som är en organisation här på skolan lånar ut det gratis. Jätte bra ju.

I torsdags så var vi iaf på finbankett på folketspark här i Växjö, efter arbetsmarknadsdagen på universitetet. Det var väldans trevligt... Hemma vid 4, efterfest hos "båten" en kille som går mitt program fast 2an...

Imorgon bär det av till IKEA.... Har velat åka ett tag, men inte haft någon bil. Imorgon skall jag genom skolan åka och besöka en gymnasie skola i Alvesta och en i Älmhult och lämna ut lite enkäter. Och självklart blev det en liten lucka som vi kan döda med lite tid på IKEA. Dessutom blev det skolan som fick stå för bensin och bil =)... en 9-3 från AVIS!! Kan det lämpa sig bättre för en fattig student??

Det blir nog en liten film ikväll och spagettis och köttfärsås med feta... Mmm. Sedan sängen tidigt så vi orkar upp imorgon.

Ska försöka knäppa lite kort på den nya lägenheten och lägga ut här

Ha d
 
kram


fixar håret inför Amårbanketten i torsdags... kul =)

fixar håret inför Amårbanketten i torsdags... kul =)


Pluggar i biblan

Pluggar i biblan


första


Hej hej!

Mitt första inlägg... Hmm!

Det är Mars och väldans gått och tråkigt ute. Önskar att det blir vår snart så man kan sola sig...

Eftersom jag bor i växjö och inte kommer i kontakt med alla mina nära och kära så ofta har jag tagit det stora steget och skapa mig en egen blogg. Tänkte bara lägga ut lite roliga bilder och tala om vad som händer i mitt liv.. Vore ju trevligt om några fler kunde hänga på, så man har koll på vad alla gör.

Så välkomna in i mitt liv.

Sofie