øvertid

Verkar bli massa jobb nu sista veckan. Jobbade 13 timma igår och antagligen 13 timmar idag. Åker till Steinkjer kl 15 på fredag direkt efter jobbet., Och ær hemma i Sundsvall på måndag om vægarna håller =)
førhoppningsvis.


I helgen har vi haft det bra. Børjade med att kæka på en mexikansk resturang i torsdags som var super god... I fredags kvæll var det Bio, Pirates.... Inte alls bra om jag får sæga mitt. Dryg och jobbig, de kunde kortat av den 1 timme så kanske den varit lite bættre. Men men.
Lørdag på dan åkte vi på museum och skulle se "skriet" hade vi tænkte, men den var fortfarande på flykt så vi fortsatte ut på Bygdøy och tog en svæng på ett norskt historiskt museum som va lite mysigt , men inte riktigt vad vi hade tænkt oss.

Vi hade vædret med oss på kvællen och vi gav oss av med lite øl och grillmat till Sara och Mårten (Maries sambo i Stockholm  m. kille) Dær grillade vi på deras takterass som var helt underbar i solen.. Drack lite martini och bubbel och en massa annat och drack lite och hade det vældigt trevligt.

Vinglade hem vid 2 tiden och sov ganska længe på søndagen-.. Gav oss ut med bilen en svæng i hopp om att friidrotten på bislett inte var slut, men det var den =( Så vi vænde hemåt igen och køpte grædde till våfflorna som vi ænnu inte har fått tummarna ut att gøra. Hinner ju inte annat æn å sova nær jag kommer hem så sent på kvællen.

Nu længtar jag till vila och sommar och att træffa alla hemma i sundsvall om dom orkar.

måste tillbaka till jobbet.

Pusspuss
Sofie


Kommentarer
Postat av: Joss

du är så duktig som jobbat stupman!!!

2006-08-01 @ 14:33:43
Postat av: Joss

hur jobbar du imorgon? vi ska ut o käka tapas iaf jag o viki o ev fler! puss

2006-08-01 @ 20:33:45
Postat av: Sara Berg

Tjena! ramlade in i din blogg av nån konstig anledning! Känner knappt igen dig på kortet!! Hoppas allt är toppen med dej, låter som du har fullt upp nu för tiden! Kram//sara

2006-08-07 @ 08:25:18
Postat av: Sofie

Hej Sara.. ja det var ett tag sedan... Allt är toppen hur mår du själv och vad har du för dig?

2006-08-08 @ 12:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback